Ohjelmistot

Ohjelmistot

Aplicom kehittää jatkuvasti innovatiivisia telematiikkaohjelmistoja. Vakioratkaisuja varten Aplicomilla on valmisohjelmistoihin perustuvia ratkaisuja. Aplicom tarjoaa myös ohjelmistokehityspalvelua asiakkailleen sekä kehitystyökaluja järjestelmäkumppaneille, jotka haluavat itse kehittää omia ratkaisujaan.

Valmisohjelmistot

Aplicomin vakio-telematiikkaohjelmisto on täydellinen tavallisimpia telematiikkatarpeita varten. Laitteet voidaan helposti konfiguroida vastaamaan tarpeitasi ja avointen rajapintojen ansiosta ne on helppo integroida kolmannen osapuolen järjestelmiin.

Räätälöidyt ohjelmistot

Aplicomilla on kaksi lähestymistapaa räätälöidyn ohjelmiston luomiseen – Aplicom voi tehdä ohjelmistokehityksen asiakkaalle tai tarjota systeemipartnerille ohjelmistokehityspakettia (SDK, Software Development Kit) oman ohjelmiston luomiseen.

Aplicom SDK (Software Development Kit) – ohjelmistokehityspaketin kuvaus

A9/A11 -ohjelmistokehityspaketit (jäljempänä SDK) sisältävät dokumentaatiota ja Java-ohjelmistokirjastoja, joita tarvitaan Java-sovellusten kehittämiseen Aplicom A9:lle ja A11:sta.
Aplicomin telematiikkalaitteita voidaan käyttää Aplicomin järjestelmäkumppaneiden kehittämien räätälöityjen ohjelmistojen avulla. Ohjelmointi tehdään Javalla ja kehitetty sovellus ladataan telematiikkayksikköön, joka ajaa sen sitten vakio-ohjelmiston sijaan. Aplicom tarjoaa Java SDK:n järjestelmäpartnereilleen. Se voidaan ladata maksutta Aplicomin Extranet-sivustolta.
Java SDK ja kehitystyökalut mahdollistavat oman sovelluskehityksen. Niitä tarvitaan sovelluksissa, joissa tarvitaan tehokasta käsittelykapasiteettia, monipuolisia liitäntöjä, luotettavuutta, joustavuutta ja laajennettavuutta.

Aplicomin Extranetissä ovat saatavilla seuraavat dokumentit:

  • K503020 Aplicom A-family Software Developer´s Guide
  • D205301 Aplicom A9 SDK Release (52 MB) (sama SDK A9 NEX, A9 IPEX ja A9 TRIX -laitteille)
  • D208300 Aplicom A11 SDK Release (54 MB) (sama SDK A11 ja A11 WLAN -laitteille)

 

Tilaa uutiskirjeemme

Ota yhteyttä
Back to top