Telematiikkalaitteet

Telematiikkalaitteet

Aplicom tarjoaa monipuolisen valikoiman telematiikkalaitteita, joiden avulla kumppanit voivat rakentaa loppuasiakkaalle kokonaispalveluja. Aplicom toimittaa lisäksi ohjelmisto- ja palvelutuotteita helpottaen kumpppanien järjestelmän rakentamista.

Taatusti luotettava, myös vaativissa olosuhteissa

Aplicomin kehittämässä kahden prosessorin rakenteessa, prosessorit toimivat toistensa varaprosessoreina ja varmistavat, ettei tietoa hukata vaikeimmissakaan olosuhteissa. Kerätty tieto tallennetaan A-sarjan laitteisiin jopa virtakatkojen sattuessa sekä alueilla, joilla signaali on syystä tai toisesta heikko tai olematon, ja lähetetään heti tilanteen normalisoiduttua. Silloinkin kun virrantulo päävirtalähteestä katkaistaan tai kaapeleita vaurioitetaan, voidaan sisäisellä vara-akulla taata jatkuva toiminta sekä ilmoittaa tilanteesta halutulle taholle. Kaikki A-sarjan tuotteet on suunniteltu toimimaan luotettavasti vaativissa ajoneuvo-olosuhteissa, joissa suuret lämpötilavaihtelut, pakkanen, kuumuus sekä kosteus asettavat omat haasteensa.

Tarkka paikannus

Esimerkiksi logistiikan hallinta, myyntihenkilöstön elektroninen ajopäiväkirja, maanviljely- sekä lentokenttäsovellukset vaativat tarkkaa matkamittausta ja täsmällistä paikannusta. Aplicomin telematikkalaitteet tarjoavat markkinoiden parhaan GPS/GLONASS-teknologian yhdistettynä reaaliaikaiseen prosessointikykyyn, GPS/GLONASS-korjausalgoritmeihin, A-GPS-tukeen sekä kykyä käsitellä paikannustieto liiketoiminnan kannalta merkitykselliseen muotoon.

Ei keskeytyksiä toimintoihin eikä palveluihin

Aplicom A-sarjan tuotteet ovat kehitetty toimimaan taukoamatta haastavimmissakin olosuhteissa ja ne ovat todistaneet luotettavuutensa lukuisissa laajamittaisissa asennuksissa. A-sarjan tuoteperhe kehittyy ja uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti.

Voit keskittyä yrityksesi ydintoimintaan, sillä Aplicomin asiantuntijatuki on aina käytössäsi.

Ota yhteyttä myyntitiimimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Ota yhteyttä
Back to top