Aplicom A9 IPEX vaativiin olosuhteisiin

Aplicom esittelee uuden A9 IPEX laitteen, joka perustuu A9 NEX tuoteperheeseen. Aplicom A9 IPEX on IP67 suojattu telematiikkalaite paikannusta vaativiin olosuhteisiin.  A9 IPEXin avulla ajoneuvo- ja laitetietojen keräys ja tiedonsiirto taustajärjestelmään hoituu nopeasti ja luotettavasti.Tarkka GPS/GLONASS vastaanotin sisään rakennetulla antennilla ja A-GPS-tuella varmistavat paikannuksen jopa tilanteissa, joissa laite on asennettu ajoneuvon alle. Sisäänrakennetun akun ja liikesensorin ansiosta ajoneuvon/kohteen sijainti on koko ajan tiedossa; jopa vaikka kohde seisoisi ilman ulkoista virtaa pitkän aikaa.

Aplicom A9 IPEX vaativiin olosuhteisiin

A9 IPEX sopii täysperävaunuihin, kylmäkontteihin ja muihin moottoroituihin tai ei-moottoroituihin ajoneuvoihin sekä vaativissa olosuhteissa, kuten rakennustyömailla, oleviin laitteisiin.  Laite on suojattu pölyltä ja kosteudelta. A9 IPEX havaitsee kaikki mahdolliset GPS-paikannuksen estämisyritykset, lähettää niistä hälytyksen ja lisäksi Cell-ID -paikannusta voi käyttää paikannukseen. Laite havaitsee myös kaikki GPRS häirintätilanteet.

A9 IPEX laite on myös mahdollista kiinnittää vaihtoehtoisten tehtaalla asennettujen magneettien avulla rauta- tai teräspintoihin standardin ruuvikiinnityksen sijaan.

Lue lisää: Aplicom A9 IPEX

Tilaa uutiskirjeemme

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Ota yhteyttä
    Back to top